150 aanmeldingen webinar seniorenregeling glas

27/09/2022 - Jaap den Dekker

Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen organiseren op 11 oktober van 19.00-19.45 een webinar over de seniorenregeling voor werknemers en werkgevers. Inmiddels hebben ruim 150 werknemers en werkgevers zich aangemeld.

De seniorenregeling is ingesteld door sociale partners in de Glastuinbouw. Het biedt werknemers vanaf 62 jaar de mogelijkheid om 80% te werken tegen 90% van het loon en met pensioenopbouw. Op deze manier helpt de regeling werknemers om gezond en met plezier te blijven werken tot aan de AOW leeftijd.

Webinar seniorenregeling glastuinbouw
Tijdens deze online voorlichtingsbijeenkomst wordt toegelicht wat de seniorenregeling inhoudt en wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot uw loon en uw pensioenopbouw. Het is tevens mogelijk om vragen te stellen.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor werknemers én voor werkgevers. Werknemers vanaf 58 jaar zijn uitgenodigd per brief. Ook werkgevers in de glastuinbouw hebben een uitnodiging per brief ontvangen.

Hoe aanmelden?
Aanmelden kan nog steeds via de volgende link https://www.collandarbeidsmarkt.nl/nieuws-item/webinar-voorlichting-seniorenregeling-glastuinbouw-11-oktober-2022/ Op deze pagina vindt u onder andere ook een link naar de meest gestelde vragen over de seniorenregeling.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de seniorenregeling op www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/seniorenregeling-glastuinbouw/. Hier vindt u ook een animatievideo over hoe de regeling in de praktijk werkt.
De seniorenregeling glastuinbouw wordt mede mogelijk gemaakt door sociale partners: