UITNODIGING – Graduate School Matchmaking

16/05/2023 - Monique van Vegchel

Het is weer tijd voor nieuwe PhD studenten in het groene domein! Net als voorgaande jaren organiseren Topsectoren Tuinbouw & Uitgangsmateriaal, en Agri&Food een onderzoekscall ‘Graduate School’ waarin master-studenten hun eigen PhD voorstel kunnen schrijven dat bij een Nederlandse universiteit moet worden uitgevoerd. Ook voor deze onderzoekscall is private matching noodzakelijk.

Plantum organiseert de matchmaking waarbij de studenten die een projectvoorstel hebben geschreven, gericht op de desbetreffende Topsectoren. Tijdens de matchmaking wordt onderzocht of aanwezige bedrijven interesse hebben om de projecten financieel te ondersteunen. De specifieke voorwaarden zijn nog niet bekend, maar in het verleden ging het om een maximale, totale, private cofinanciering van €25.000 in cash en €12.500 in kind. Dit betreft de totale benodigde bijdrage, dus de individuele bijdrage neemt af naarmate er meer bedrijven meedoen met een project.

Studenten die voldoende private steun hebben vergaard, zullen daarna deelnemen aan de call.

Datum:  Woensdag 7 juni
Locatie:  La Place De Meern, Meerndijk 59, Utrecht
Tijd:       13.00-16.30u (inloop vanaf 12.30u)

Aanmelden?
Aanmelden kan middels een e-mail naar Monique van Vegchel  van Plantum. Bij haar kunt u ook met eventuele vragen terecht. U bent vrij om deze uitnodiging te delen met geïnteresseerde collega’s!