UITNODIGING – Graduate School Matchmaking

03/05/2022 - Monique van Vegchel

Het is weer tijd voor nieuwe PhD studenten in het groene domein!

Net als voorgaande jaren organiseren Topsectoren Tuinbouw & Uitgangsmateriaal, en Agri&Food een onderzoekscall ‘Graduate School’ waarin master-studenten hun eigen PhD voorstel kunnen schrijven dat bij een Nederlandse universiteit moet worden uitgevoerd. Ook voor deze onderzoekscall is private matching noodzakelijk.

Plantum organiseert de matchmaking voor studenten die een projectvoorstel hebben geschreven, gericht op de desbetreffende Topsectoren. Tijdens de matchmaking wordt onderzocht of aanwezige bedrijven interesse hebben om de projecten financieel te ondersteunen. De specifieke voorwaarden zijn nog niet bekend, maar in het verleden ging het om een maximale, totale, private cofinanciering van €25.000 in cash en €12.500 in kind. Dit betreft de totale benodigde bijdrage, dus de individuele bijdrage neemt af naarmate er meer bedrijven meedoen met een project. 

Studenten die voldoende private steun hebben vergaard, zullen daarna deelnemen aan de call.

Datum:            Dinsdag 7 juni
Tijd:                 12.00-13.00 uur Lunch voor bedrijfsdeelnemers                                             
                          13.00-17.00 uur Matchmaking
Locatie:            Hotel Van Der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75, Vianen

Het hotel beschikt over ruime parkeergelegenheid, welke voor gasten gratis beschikbaar is.Ook is het hotel uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Elk uur vertrekken en stoppen er meerdere bussen rechtstreeks van en naar Utrecht Centraal station. Het busstation ligt direct naast het hotel.

Aanmelden kan middels een e-mail naar Monique van Vegchel . Bij haar kunt u ook met eventuele vragen terecht.